Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Κάνε κι εσύ την επιχείρησή σου “Athens Home For All”

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μαζί με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Pride και την Google Ελλάδας ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους για να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που κάνουν την Αθήνα μια πόλη περήφανη. Οι πολίτες της Αθήνας αγκαλιάζουν όλα τα χρώματα και σηκώνουν σημαίες χωρίς να φοβούνται. Το μήνυμα “Athens Home For All” διαδίδεται σε κάθε γωνιά της πόλης, ώστε όλ@ να νιώθουμε την ασφάλεια να είμαστε ο εαυτός μας.

Με αφορμή την καμπάνια που μπορείτε να δείτε εδώ, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση καλεί όλους τους πολίτες της Αθήνας που έχουν επαγγελματικούς χώρους να πάρουν μέρος στη δράση, τοποθετώντας στη βιτρίνα τους το αυτοκόλλητο “Athens Home For All”.

H δράση “Athens Home For All” ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 μεταδίδοντας ένα σημαντικό μήνυμα συμπερίληψης και αποδοχής για την πόλη της Αθήνας. Η δράση αγκαλιάστηκε από όλ@ και το βίντεο της καμπάνιας συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο views μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Τώρα, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μαζί με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Google Ελλάδας και το Athens Pride, προσκαλούν όλους τους Αθηναίους πολίτες να γεμίσουν την Αθήνα με τα χρώματα που κάνουν τον άνθρωπο, άνθρωπο.

Πολιτιστικοί οργανισμοί, φαρμακεία, ταξί, καφέ, μπαρ, ανθοπωλεία, συνεργεία αυτοκινήτων, καταστήματα ρούχων, κομμωτήρια και ξενοδοχεία, σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, τοποθετούν το αυτοκόλλητο “Athens Home For All” σε εμφανές σημείο, μεταφέροντας ένα μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης. Στο βίντεο της καμπάνιας, η Αθήνα στέλνει σε όλ@ ένα ευχαριστήριο μήνυμα για κάθε βιτρίνα και επιχείρηση που έχει το αυτοκόλλητο με τη χαρακτηριστική σημαία του Pride. Μια μικρή κίνηση, που σημαίνει τόσα πολλά για την πόλη η οποία έθεσε τα θεμέλια της δημοκρατίας ως πολίτευμα αλλά και ως στάση ζωής. Εδώ, στην Αθήνα, κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, εθνικότητας, ηλικίας, σεξουαλικής προτίμησης, βάρους και πολιτικών πεποιθήσεων, μπορεί να ζει και να συμβιώνει με όλες και όλους.

Γίνε κι εσύ μέρος της δράσης “Athens Home For All”. Συμπλήρωσε την ειδική φόρμα και το αυτοκόλλητο θα σταλεί στον επαγγελματικό χώρο σου. Κόλλησε το αυτοκόλλητο σε εμφανές σημείο και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το hashtag #AthensHomeForAll.
Ισχύει για επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική.

Μια παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Πληροφορίες σχετικά με το Google My Business:
Από το 2018, στην καταχώρησή τους στο Google, oι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να χαρακτηρίσουν τις επιχειρήσεις τους ως “LGBTQ-friendly” και ως “Transgender SafeSpace” ώστε να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πελάτες ότι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά εμφανίζονται στην καταχώρηση Google μιας επιχείρησης στους Χάρτες και στην Αναζήτηση. Δείτε εδώ αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. 

POPAGANDA