Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις την Κυριακή 22/10

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 29, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 11 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA