Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή 31/1

Αραιές νεφώσεις αναμένεται να χαρακτηρίσουν κατά περιόδους τον καιρό της Κυριακής, με τους ανέμους να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, μετά το μεσημέρι. Τοπικές ομίχλες αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα από τις ομίχλες στα ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη το σκηνικό του καιρού θα χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA