Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος αναμένεται ο καιρός την Πέμπτη 21/7

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριες, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στις ανατολικές περιοχές και υπάρχει πιθανότητα σποραδικό βροχών στην ανατολική Μακεδονία και θράκα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εμφανιστούν παροδικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς. Στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα μέχρι 33 βαθμούς.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA