Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται την Τετάρτη 17/2

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός, ενώ περιορισμένη προβλέπεται η ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσει συννεφιά. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο 6 και τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί ,στα ανατολικά και νότια νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA