Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο αγώνας Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης και «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» ξεχωρίζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Μεγάλης Τρίτης

5 Πριν την Prime Τime Ζώνη

EPSILON
12:45 Εμείς
Η Χριστίνα Λαμπίρη με ανθρωπιά, χαμόγελο και αισιοδοξία ενώνει το χέρι της με το δικό σας και μας «ταξιδεύει» στις γειτονιές της Ελλάδος με πλούσιο ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες γιατί «Εμείς» είμαστε η ζωή. (ΤΠ). Παρουσίαση: Χριστίνα Λαμπίρη. Αρχισυνταξία: Φιλιώ Γιαννακοπούλου.

SKAI
12:00 Αταίριαστοι
Ενημερωτική εκπομπή με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας. Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή.

ALPHA
08:00 Happy Day
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει θέση στο πλατό της εκπομπής, έχοντας δίπλα της αγαπημένους γνώριμους αλλά και νέους συνεργάτες. Μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Κώστα Φραγκολιά, την Φλορίντα Πετρουτσέλι, τον Χρήστο Βαρθαλίτη και την έμπειρη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, Τίνα Μεσσαροπούλου, μας υπόσχονται τα πιο happy πρωινά ξυπνήματα. Αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής αποτελεί η καθιερωμένη σύνδεση με τον Alpha 989. Εκεί, βρίσκονται ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι κάνουν focus στην τρέχουσα πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα. Ο Δημήτρης Παπανώτας ανακαλύπτει πρόσωπα που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική τηλεόραση. Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκτά το δικό του κανάλι… «Fragoal». Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αναλαμβάνει να διασκεδάζει τους τηλεθεατές με τα «INFLO» της ημέρας. Ταυτόχρονα, οι χρήστες των social media μπορούν να συμμετέχουν στα «ΙΝFLO» news, μέσω live instagram και facebook stories. Ο Χρήστος Βαρθαλίτης παρακολουθεί βήμα-βήμα τα ελληνικά success stories, εντός και εκτός συνόρων. Τέλος, φίλοι και συνεργάτες της εκπομπής συμπληρώνουν τη χαρούμενη παρέα. Ο βραβευμένος καρδιοχειρουργός – καθηγητής του Yale, Χριστόδουλος Στεφανάδης, παρουσιάζει θέματα υγείας. Ο Ελληνογάλλος chef Ζαν Λουί Καψαλάς παραδίδει live μαθήματα μαγειρικής. Η διευθύντρια του all4mama.gr, Ζωή Κρονάκη, διαχειρίζεται θέματα γονιών-παιδιών. Η pastry chef Μάνια Ντέλου μάς «γλυκαίνει». Οι «Kissters» bloggers, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, επιστρέφουν για να μας κρατούν in fashion και η beauty editor Σουζάνα Κεγγίτση αναλαμβάνει να αναδείξει την ομορφιά μας.

COSMOTE TV FOX Life
10:35 Project Runway S15E9
Οι σχεδιαστές θα πρέπει να δουλέψουν ομαδικά, ώστε να φτιάξουν μια συλλογή τριών κομματιών, η οποία θα πωληθεί σε pop-up μαγαζί στο Σόχο της Νέας Υόρκης.

NOVA E!
14:00 Σώμα για Εκδίκηση με την Khloe 2
Χαμένη Ταυτότητα και το Πρώτο Φιλί: Μια γυναίκα ξεκινά ένα ταξίδι ενδοσκόπησης. Ο Kevin, θύμα εκφοβισμού κατ’ επανάληψη, αποφάσισε να παλέψει για να γίνει ο άντρας που πάντα ήθελε.

Οι αγώνες της ημέρας

  • 09:30 Eurosport 1 China Open Beijing, China
  • 14:15 Eurosport 2 China Open Beijing, China
  • 16:30 Eurosport 1 Γύρος της Χώρας των Βάσκων
  • 17:00 Eurosport 2 Europe Tour Βέλγιο
  • 18:30 Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Las Vegas, USA
  • 19:30 COSMOTE SPORT 8 HD Τζένοα – Κάλιαρι Serie A
  • 19:30 COSMOTE SPORT 7 HD Ουντινέζε – Φιορεντίνα Serie A
  • 19:30 COSMOTE SPORT 3 HD Αταλάντα – Σαμπντόρια Serie A
  • 20:00 FOX Sports Tigers – Royals MLB
  • 21:30 Novasports 2 HD Μονακό – Μπάνβιτ Basketball Champions League
  • 21:45 Novasports 1 HD Φούλαμ – Λιντς Championship
  • 21:45 COSMOTE SPORT 2 HD Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης Champions League
  • 21:45 COSMOTE SPORT 1 HD Σεβίλλη – Μπάγερν Μονάχου Champions League
  • 03:00 COSMOTE SPORT 4 HD Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ΝΒΑ

Prime Time

EPSILON
21:00 Ράκος Νο 14 Και Ο Πρώτος Μπουνάκιας
Ελληνική ταινία. Είδος: Κωμωδία. Έτος: 1985. Ένας φτωχός φοιτητής συνειδητοποιεί ότι είναι προικισμένος με ιδιαίτερη μυϊκή δύναμη. Η ζωή του θα πάρει εντελώς νέα τροπή όταν θα τον ανακαλύψει ένας προπονητής πυγμαχίας. Πρωταγωνιστούν: Στάθη Ψάλτη, Σοφία Αλιμπέρτη, Μάγδα Τσαγκάνη. Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης. Διάρκεια: 85′

MEGA
21:20 Φιλαδέλφεια
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1993. Διάρκεια: 119′. Ο Άντριου Μπέκετ είναι ένας ικανότατος νεαρός δικηγόρος, που εργάζεται στην ισχυρότερη νομική εταιρεία της Φιλαδέλφεια. Η ανοδική του πορεία σταματά με την απόλυσή του. Οι εργοδότες του ισχυρίζονται επαγγελματική ανεπάρκεια. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο Άντριου είναι ασθενής του AIDS… Αποφασισμένος να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του και την επαγγελματική του φήμη, μηνύει την εταιρεία για άδικη απόλυση. Τουλάχιστον εννέα δικηγόροι αρνούνται να τον αντιπροσωπεύσουν στον δικαστικό του αγώνα. Μόνο ο Τζον Μίλερ θα είναι αυτός που θα δεχθεί να σταθεί δίπλα του. Ένας μαύρος με προκατάληψη απέναντι στους ομοφυλόφιλους και το AIDS, που όμως, έχει ζήσει και ο ίδιος τη “φυλετική” προκατάληψη… Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέμι. Παίζουν: Τομ Χανκς, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζόαν Γούντγουορντ, Τζέισον Ρόμπαρτς.

ΑΝΤ1
21:10 Ο Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ – Α’ Μέρος (Jesus Of Nazaret)
Θρησκευτικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής, 1977 . Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης “Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ” είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα – τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ. Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον, Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ, Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ κ.ά..Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι. Διάρκεια: 65’

COSMOTE TV History HD
21:00 Η κουζίνα του Θεού Ε01
Ντοκιμαντέρ: Στο μοναστήρι του Οσίου Εφραίμ, στην Κατερίνη, μαγειρεύουμε μαγειρίτσα και νηστίσιμη σοκολατόπιτα με την αδερφή Ειρήνη.

NOVA Cinema 2 HD
22:00 Όλα όσα αγαπήσαμε
Μαριόν Κοτιγιάρ: Νότια Γαλλία, δεκαετία του ’50. Η Γκαμπριέλ αναγκάζεται να παντρευτεί έναν αγρότη αλλά το όνειρό της για την αληθινή αγάπη πραγματώνεται στο πρόσωπο ενός νεαρού σε ένα σανατόριο των Αλπεων.

NETFLIX

Grace and Frankie
Οι δυο γυναίκες ζουν μια ήσυχοι ζωή ως συνταξιούχοι, μέχρι που οι σύζυγοί τους τους ανακοινώνουν ότι έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον.
Παίζουν: Τζέιν Φόντα, Λίλι Τόμλιν

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι