Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Περιμένατε ποτέ ότι θα δείτε αυτή τη φωτογραφία;

Κανείς δεν το περίμενε. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα βρεθεί απέναντι στη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό. Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος την Α. Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση και υπογράμμισε την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ειδικά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα η Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε δύο καταυλισμούς που βρίσκονται στην Αττική: Αυτόν στον Πειραιά και στον Ελαιώνα. Όπως είναι λογικό όλοι έσπευσαν να τη συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της. Μάλιστα μαζί με την παρουσία των Μέσω όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του Παναγιώτη Τζάμαρου σημειώθηκε το αδιαχώρητο. 

Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης