Categories: ΚΟΣΜΟΣ

«Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να σκοτωθεί»

Χθες Τρίτη, το δικαστήριο της Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε περίπου 1.000 σελίδες δικαστικών εγγράφων της πολύκροτης υπόθεσης Γουάινστιν. Θυμίζουμε ότι ο κάποτε «μίδας» της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχει κριθεί ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό, σήμερα θα ανακοινωθεί η ποινή του (κινδυνεύει με φυλάκιση ως 29 ετών).

Από τα έγγραφα, λοιπόν, που δημοσιοποιήθηκαν, μεγάλη εντύπωση προκαλεί αυτό που είχε γράψει ο Γουάινστιν σε e-mail στις 31/10/2017 απαντώντας σε ρεπόρτερ που του είχε ζητήσει σχόλιο πάνω στον ισχυρισμό  είχε «χουφτώσει» την Τζένιφερ Άνιστον.  

«Η Τζεν Άνιστον θα έπρεπε να σκοτωθεί», ήταν αυτό που είχε γράψει ο πανίσχυρος παραγωγός, απαντώντας στο αίτημα της εφημερίδας National Enquirer προς την τότε εκπρόσωπο του Γουάινστιν, Σάλι Χοφμάιστερ. Πιο συγκεκριμένα: «Η National Enquirer σκοπεύει να δημοσιεύσει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν», ανέφερε το email που έστειλε ρεπόρτερ της εφημερίδας.

Οι ισχυρισμοί αυτοί, περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Άνιστον. «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, Στέφεν Χουβέιν.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ακόμη ότι ο Χάρβεί Γουάινστιν έστελνε διαδοχικά email, σε δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ζητώντας βοήθεια, μετά τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων σε βάρος του. 

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης