Categories: ΚΛΠ

ITF HELLAS: Διπλή βράβευση στα Best in Pharmacy Awards 2021

Ο διακεκριμένος θεσμός που διοργανώνεται από την Boussias Communications, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει για ακόμη μια χρονιά, τις καλύτερες πρακτικές στο Marketing και την καινοτομία των προϊόντων Φαρμακείου.

Η ITF Hellas, πέτυχε σημαντικές διακρίσεις στην κατηγορία Best in R&D, αποκτώντας βραβεία για τα προϊόντα EUMASTOS και AINARA, τα οποία αναδείχθηκαν ως δύο από τα πιο καινοτόμα της χρονιάς, έπειτα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής. Συγκεκριμένα, το συμπλήρωμα διατροφής EUMASTOS, για την ανακούφιση της υπερβολικής ευαισθησίας του μαστού καθώς και της μασταλγίας κέρδισε το Gold βραβείο στην ενότητα «Συμπληρώματα Διατροφής/Υπερτροφές/Βιταμίνες/Διαιτητικά Προϊόντα», ενώ η κολπική ενυδατική γέλη AINARA, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της κολπικής ατροφίας και ξηρότητας, κέρδισε το Bronze βραβείο στην ενότητα «Ιατροτεχνολογικά & Διαγνωστικά Προϊόντα». Για ακόμα μια φορά, η ITF Hellas με φροντίδα και σεβασμό στην γυναίκα προσφέρει, μέσα από το φαρμακείο, προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας, αλλά και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με αφορμή τη σημαντική διάκριση των προϊόντων της εταιρίας στα «Best in Pharmacy Awards 2021», η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ITF Hellas, κα. Πόλυ Λεονταρίδη, μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι που η ITF Hellas διακρίθηκε στον αναγνωρισμένο θεσμό «Best in Pharmacy Awards 2021». Η χαρά μας είναι διπλή, καθώς η εταιρία μας αναδείχθηκε στον πυλώνα Best in R&D, με σημαντικές βραβεύσεις για δύο από τα προϊόντα μας που ξεχώρισαν για την καινοτομία τους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, προσφέροντας φαρμακευτικά σκευάσματα, προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένες ειδικά για παθήσεις που προσβάλλουν τον άνθρωπο, με ιδιαίτερη επικέντρωση στην υγεία της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA