Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή αστυνομικών μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά [BINTEO]

Ακόμη ένα περιστατικό αστυνομικής βίας από την ομάδα Δράση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μετά την διαδήλωση και τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, πολίτης που παρακολουθούσε τις αστυνομικές βιαιότητες χειροκρότησε ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, τώρα νιώθουμε ασφαλείς». Αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή των ειδικών φρουρών της Δράσης, οι οποίοι καταδίωξαν τον ίδιο και την κοπέλα του, αναγκάζοντάς τον να μπει σε μία πολυκατοικία.

Μπαίνοντας στην πολυκατοικία το ζευγάρι, εισβάλλουν μαζί τους και οι ειδικοί φρουροί τραβολογώντας τους δύο κι ένα ακόμη άτομο που βγήκε από το διαμέρισμα του ακούγοντας φασαρία στην είσοδο της πολυκατοικίας.

«Με παίρνουν σηκωτό μαζί με άλλους, μας βάζουν χειροπέδες, μας πάνε λίγο πιο πέρα, μεταξύ Αγίας Φωτεινής και ενός στενού, έχει ένα περίπτερο, αρχίζουν να σπάνε το πεζοδρόμιο και να λένε ότι θα μας φορτώσουν πέτρες, να μας ρωτάνε “τι είναι αυτά που κουβαλούσαμε”, ενώ οι πιο πολύ από εμάς δεν κρατούσαμε καν τσάντες. Χτυπήσανε νωρίτερα την κοπέλα μου που τραβούσε βίντεο, μας πήγανε ΓΑΔΑ και εγώ χωρίς ούτε πρόστιμο ούτε τίποτα ξεμπέρδεψα στις 2:30 τα ξημερώματα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο The Press Project o πολίτης ο οποίος φαίνεται και στα βίντεο να προσάγεται.

POPAGANDA