Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ισχυροί άνεμοι και καύσωνας την Παρασκευή 11/08

Στην Αττική αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Μακεδονία και την Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 39 κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στο ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά από 22 έως 40 και τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου. Στο Ιόνιο από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 39 κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 την ημέρα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 και στην νότια Κρήτη κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βορειά πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στα Δωδεκάνησα από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA