Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Εις σάρκα μίαν» στο Cabaret Voltaire

Το κοινό βιβλίο του εικαστικού Γιάννη Κομινόζογλου και της ποιήτριας Αγγελίνας Ρωμανού, με τίτλο «Εις σάρκα μίαν», εκδόσεις Όστρια, πρόκειται να παρουσιαστεί στο Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο) στις 1 και 2 του Φλεβάρη 2017, ημέρα Δευτέρα και Τρίτη και ώρα 7.30 μ.μ.

Το βιβλίο – λεύκωμα είναι μια αναφορά στην ερωτική τέχνη, όπου τα γυμνά έργα του Γιάννη Κομινόζογλου  δένουν με τα μικρά ερωτικά ποιήματα της Αγγελίνας Ρωμανού, συνθέτοντας μια πρωτότυπη και ταιριαστή δουλειά με εικόνα και λόγο τολμηρό. Το βιβλίο προλογίζει ο εικαστικός Γιώργος Τζιόκας.

Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης (1/2/17) , θα την παρουσιάσει ο συγγραφέας Διονύσης Μαρίνος και τη δεύτερη (2/2/17) ο μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Τρανουδάκης. Η Γεωργία Δρακάκη, συγγραφέας, θα απαγγείλει στίχους από το βιβλίο και η Βίβιαν Καζά, θα πει τραγούδια ειδικά επιλεγμένα γι’ αυτές τις δύο βραδιές. Στο πιάνο, ο συνθέτης Κωνσταντίνος Ξαγοράρης θα συμβάλλει στην μουσική επένδυση της παρουσίασης καθ’ όλη τη διάρκειά της και με δικούς του έντεχνους αυτοσχεδιασμούς.

Η σκηνική επιμέλεια είναι της ηθοποιού/σκηνοθέτιδας Πελαγίας Φυτοπούλου.

Στο τέλος, ο Γιάννης Κομινόζογλου και η Αγγελίνα Ρωμανού θα μιλήσουν με το κοινό και θα υπογράψουν το βιβλίο τους συνεχίζοντας τη βραδιά με τη μουσική του Cabaret Voltaire.

Μαρία Νετζίπι

Share
Published by
Μαρία Νετζίπι