Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Σεμέδο: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την 17χρονη καταγγέλουσα

Την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο και 40χρονου γνωστού επιχειρηματία της Γλυφάδας για λογαριασμό της οικογένειας της ανήλικης 17χρονης  που τους έχει καταγγείλει για ομαδικό βιασμό,  ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι το θύμα του καταγγελθέντος ομαδικού βιασμού και η μητέρα της του ανέθεσαν την υπεράσπιση της υπόθεσης, προειδοποιώντας ότι θα προχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα αν δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της νεαρής ή αν υπάρξουν δυσφημιστικά σχόλια προς το πρόσωπό της.

«Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του», αναφέρει ο δικηγόρος σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Κούγιας σημειώνει ότι ο ίδιος και οι δύο γυναίκες που εκπροσωπεί σέβονται το τεκμήριο αθωότητας των δύο κατηγορουμένων και θα συνεργαστούν απόλυτα με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί ούτε ο ίδιος, ούτε η 17χρονη, ούτε η μητέρα της στα μέσα ενημέρωσης για να τοποθετηθούν δημόσια για την υπόθεση.

Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA