Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Υπονοούμενα Γεωργιάδη για την «αρχηγική» παρέμβαση Δένδια στη Βουλή [ΒΙΝΤΕΟ]

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον Κωνσταντίνοο Μπογδάνο από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας ωστόσο σαφείς αιχμές για την «αρχηγική» παρέμβαση του Νίκου Δένδια στη Βουλή.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μία σωστή απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο κ. Μπογδάνος, έκανε λάθος. Σε μία εβδομάδα που πρέπει να κυριαρχεί η συμφωνία με τη Γαλλία και η ενίσχυση της Ελλάδας, αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να αλλάξει την ατζέντα και να πάει να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή» ανέφερε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μιλώντας στην ΕΡΤ, και συνέχισε: «όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε. Δεν ήταν σωστό».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» για να τονίσει με νόημα: «Δεν μ’ αρέσει ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι άλλος».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA