Οι επιστήμονες ίσως μπορέσουν πολύ σύντομα να δώσουν λύση στο πρόβλημα της φαλάκρας, έχοντας ως όπλο ένα συστατικό που κρύβεται στο φαγητό της γνωστής αλυσίδας φαστ-φουντ.
Τα McDonalds προσθέτουν τηγανίζουν τις πατάτες τους με ένα είδος σιλικονούχου λαδιού, το οποίο δεν αφρίζει. Όπως φαίνεται το λάδι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους τεχνητά δημιουργημένους θύλακες μαλλιών. Αυτό θα δώσει στους επιστήμονες την δυνατότητα να παράγουν μαζικά τα κατάλληλα βακτήρια που οφείλονται για την ανάπτυξη νέων θυλάκων. Μέχρι στιγμής η μέθοδος αυτή έχει φανεί αποτελεσματική σε φαλακρά ποντίκια εργαστηρίου.
Προσοχή όμως! Δεν θα ξαναβγάλετε μαλλιά απλά και μόνο τρώγοντας πατάτες με το τσουβάλι…