Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ηλιοφάνεια αναμένεται την Τετάρτη 28/10

Από ηλιοφάνεια θα χαρακτηριστεί ο καιρός στις περισσότερες περιοχές την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ στα ανατολικά.

Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες και βελτίωση αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες, ενώ στην Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA