Categories: ΚΛΠ

IANOSDELI: Ένα κατάστημα εκλεκτών ελληνικών προϊόντων στην καρδιά της Αθήνας

Το IANOSDELI – ο πολιτισμός των γεύσεων, έρχεται να συμπληρώσει την Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS με ένα πρότυπο κατάστημα ελληνικών εκλεκτών προϊόντων, από βραβευμένους Έλληνες παραγωγούς. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, υψηλής αισθητικής, θα βρείτε για πρώτη φορά συγκεντρωμένα, πάνω από 80 προϊόντα γεύσης, βραβευμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και συσκευασίας, τα οποία ταξιδεύουν την Ελλάδα σε κορυφαία σημεία γαστρονομίας παγκοσμίως. Το IANOSDELI έρχεται να συμπληρώσει τον διαρκή στόχο του ΙΑΝΟΥ για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, αναπόσπαστο μέρος του οποίου αποτελεί διαχρονικά η γαστρονομία του. Από την Κρήτη έως την Βόρεια Ελλάδα και από την Πελοπόννησο έως τα νησιά του Αιγαίου, η συναρπαστική δυναμική του πολιτισμού και οι ιστορίες νέων ανθρώπων που αναδεικνύουν την ελληνική γεύση, αποτέλεσε τη δημιουργική έμπνευση του νέου πρότυπου καταστήματος με ταυτότητα τον Πολιτισμό της Ελλάδας. Στο IANOSDELI θα βρείτε: δώρα γεύσης υψηλής αισθητικής και ποιότητας, πρωτότυπες χρηστικές εφαρμογές για την κουζίνα και το τραπέζι σας, εμπνευσμένα δώρα arte de la table με την υπογραφή διακεκριμένων ελλήνων δημιουργών, επιλεγμένους τίτλους βιβλίων γαστρονομίας ως τροφή για σκέψη, μια συναρπαστική παλέτα πρωτότυπων και αυθεντικών γεύσεων από όλη την Ελλάδα, από ανθρώπους που με αγάπη μας προσφέρουν την δημιουργική και ζωογόνο αναπνοή της ελληνικής γης. Το IANOSDELI – ο πολιτισμός των γεύσεων, θα λειτουργεί τόσο ως σημείο διάθεσης δώρων γεύσης όσο και ως τόπος συνάντησης των ανθρώπων της γεύσης καθώς στο IANOS CAFÉ (Αθήνα, Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αφιερωμένων στην γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Τα εγκαίνια του νέου πρότυπου καταστήματος θα γίνουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο CAFE του ΙΑΝΟΥ στην Αθήνα όπου θα προηγηθεί συζήτηση με θέμα «Η γαστρονομία ως πολιτισμικό αγαθό», και θα μιλήσουν οι: Νίκος Καρατζάς πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΑΝΟΥ, Βαγγέλης Δρίσκας Chef – Παρουσιαστής, Νανά Δαρειώτη Διευθύντρια του περιοδικού γεύσης «Αλάτι &Πιπέρι», Σέργιος Φωτιάδης ιδρυτής των We Design και καθηγητής βιομηχανικού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Γρηγόρης Τσακνάκης ιδρυτής και Creative Director των Mouse graphics. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος συνιδρυτής της Protoleum,curator του φεστιβάλ «Ημέρες Γαστρονομίας» στο Μουσείο Μπενάκη και καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens International Culinary Film Festival.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA