Categories: ΚΛΠ

Η Vans γιορτάζει περήφανα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζοντας τη μοναδική συλλογή “Divine Energy”

Η Vans, το αυθεντικό action sports brand και υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης, παρουσιάζει περήφανα τη νέα συλλογή “Divine Energy”, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η συγκεκριμένη ημέρα είναι πλέον διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο και γιορτάζει τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών. Ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, η Vans υποστηρίζει τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ενδυνάμωσης, υποστήριξης και ανάδειξης των γυναικών ανά τον κόσμο, σε μια τέτοια σημαντική ημέρα, αλλά και όλο τον χρόνο.  

Η συλλογή της Vans για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας είναι εμπνευσμένη από τον παραπάνω τρόπο σκέψης και δείχνει την ενσωμάτωση όλων εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες, μέσα από patterns με διαφορετικές χρήσεις ουδέτερων χρωμάτων και patchwork λεπτομερειών, ώστε να αντιπροσωπεύουν την έννοια των πολλών κοινοτήτων που ενώνονται για τον ίδιο σκοπό. Τα βασικά μοντέλα υπόδησης της συλλογής περιλαμβάνουν το Old Skool™ Divine Energy και το Classic Slip-On με συνδυασμούς γήινων και floral σχεδίων, καθώς και το χαρακτηριστικό Checkerboard print της Vans. Το La Costa Slide-On ξεχωριζει με ένα floral σχέδιο με τις λέξεις “fighter, dreamer, healer, leader, advocate, mentor, lover” μεταφρασμένες σε διαφορετικές γλώσσες, πάνω στη σόλα.

Το φούτερ της συλλογής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το αντίστοιχο παντελόνι είναι και τα δύο oversized, με άνετη εφαρμογή και με μια εκτύπωση που δίνει την αίσθηση του ξεβαμμένου, στο μπροστινό και πίσω μέρος. Το look ολοκληρώνεται με τις κάλτσες Ticker για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με ένα fashion print που απλώνεται σε όλη την επιφάνειά τους. 

Ονειροπόλα, μαχήτρια, σύντροφος ή φίλη, κάθε γυναίκα μαζί με τους συμμάχους της σε όλο τον κόσμο, είναι ευπρόσδεκτη να γίνει μέρος της “Off The Wall” φιλοσοφίας του brand. Για να ενισχυθεί αυτό το συναίσθημα, κομμάτια της συλλογής όπως τα μακρυμάνικα και κοντομάνικα ανδρικά t-shirts έχουν ενθαρρυντικά μηνύματα, τα οποία βοηθούν στην υποστήριξη της συμμαχίας. Στην υπόδηση, το μοντέλο Divine Energy SK8-Hi® διαθέτει δέρμα στο πάνω μέρος και το μήνυμα “We all come from a ♀” στο αριστερό ζευγάρι. Οι λεπτομέρειες που ολοκληρωνουν το στυλ περιλαμβάνουν μεταλλικούς κρίκους για τα κορδόνια, που αντιπροσωπεύουν το γενικότερο μήνυμα της ενσωμάτωσης με τα σύμβολα των non binary και των γυναικών, καθώς και ένα συνεχόμενο μοτίβο με τις λέξεις “teammate, lover, partner, friend, child, advocate.”

Σκοπός της Vans είναι να υποστηρίξει τη δημιουργική έκφραση ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας ή κοινωνικής τάξης και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στο προσκήνιο οργανώσεις και πρωτοβουλίες υπέρ των γυναικών και συνεισφέρουμε στο να γίνουν όλοι ένα, μέσω ενθαρρυντικών μηνυμάτων, για τον εορτασμό και την ενδυνάμωση των γυναικών ανά τον κόσμο. Για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Vans θα προσφέρει το 2.5% κάθε πώλησης αυτής της συλλογής -μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 1 Αυγούστου του 2022- ως δωρεά σε οργανισμούς που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τις γυναίκες όλων των ηλικιών, μέσω του Tides Foundation, μέχρι το ποσό των $200,000.

Στην Ευρώπη, η Vans υποστηρίζει τον οργανισμό Sisterhood με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. To Sisterhood προσφέρει προγράμματα δημιουργικής κοινωνικής δράσης για κορίτσια και νεαρά άτομα με ταυτότητες έξω από το δυαδικό φύλο (ηλικίας 13-18 ετών), προσφέροντας τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αποτελέσουν την επόμενη γενιά δημιουργικών στοχαστών, ηγετών και φορέων αλλαγής. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Vans και το Sisterhood θα φιλοξενήσουν μαζί μια σειρά από δημιουργικά workshops εκπαιδευτικής ανάπτυξης και κατάρτισης, με επίκεντρο το design και τον σχεδιασμό, μέσω των προγραμμάτων Sisterhood School και Sisterhood Summer. 

Η συλλογή Divine Energy για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA