Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» «συνέλαβαν» διευθυντή σχολείου στην Πιερία

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η δράση των αυτόκλητων «σωτήρων» του έθνους, που ονομάζονται «θεματοφύλακες του Συντάγματος» και προχωρούν σε μία σειρά από παραβατικές ενέργειες καθώς έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους για να… αποδεσμεύσουν την κοινωνία από τα δεινά της πανδημίας. Αποκορύφωμα αυτών, είναι η αρπαγή και σύλληψη (!) διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία, με τους αρνητές-αντιεμβολιαστές να υποβάλλουν έναν πολίτη της χώρας σε αρπαγή και παράνομη κατακράτηση, ενώ χρησιμοποίησαν και βία αφού και τον έσυραν παρά τη θέλησή του σε όχημά τους και του έδεσαν τα χέρια με χειροπέδες.

Οι δράστες σύμφωνα με τα τοπικά μέσα που ανέδειξαν το θέμα σήμερα το πρωί πήγαν στο σχολείο, άρπαξαν τον διευθυντή, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης γιατί δεν συμφωνούν με τα self test, τον εμβολιασμό των μαθητών και τη χρήση των μασκών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου φέρει μώλωπες στα χέρια και διακομίσθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «status» ο δήμαρχος.

Το προεδρείο της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε στον «Status» ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν αν οι δράστες έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία ή αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από την πλευρά του εκπαιδευτικού.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA