Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι “Simpsons” είναι τόσο μπροστά που γιορτάζουν το 600ό τους επεισόδιο με πλάνα εικονικής πραγματικότητας

Στο 600ό επεισόδιο της σειράς, οι Simpsons αποφάσισαν να προσφέρουν στο κοινό τους μία εμπειρία virtual reality, με την χρήση του Google Cardboard, κατευθείαν από την εναρκτήρια σκηνή στον καναπέ. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Με τον τίτλο “Planet of the Couches”, η εμπειρία αυτή ήταν αποτέλεσμα έμπνευσης από την κλασσική ταινία επιστημονικής φαντασίας Planet of the Apes. Αλλά αυτήν την φορά, οι καναπέδες έχουν τον έλεγχο, όχι οι πίθηκοι. Αν γνωρίζετε το παραμικρό για την ταινία, μπορείτε να μαντέψετε τι περνάνε οι Simpsons από άποψη σεναρίου, αλλά το πραγματικό μπόνους είναι τα χαρακτηριστικά της εικονικής πραγματικότητας.

Από το να δώσουν απλά στους θεατές μία κανονική πανοραμική εμπειρία, αποφάσισαν να τους χαρίσουν ένα βίντεο εικονικής πραγματικότητας, που φαίνεται να ανταποκρίνεται στην άμεση ματιά. Οπότε, όταν ανακαλύψετε τις μικρές λεπτομέρειες, όπως το Comic Book Guy που βαθμολογεί την εμπειρία εκείνη την ώρα ή την εμφάνιση ενός ζευγαριού από οικείους εξωγήινους στον ουρανό, μοιάζει λες και οι χαρακτήρες περιμένουν από εσάς να τους κοιτάξετε.

Αν δεν έχετε την συσκευή Google Cardboard, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Cardboard στην κινητή σας συσκευή και να ζήσετε αυτήν την εμπειρία σε κανονική οθόνη.

Αν θα είναι αυτό το μέλλον της διασκέδασης, θα φανεί. Πάντως είμαστε σίγουροι ότι μετά από αυτά τα πλάνα των Simpsons, πολύ πιθανόν να δούμε πολύ περισσότερα πλάνα εικονικής πραγματικότητας στην τηλεόραση πολύ σύντομα.

Πηγή: Mashable

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA