Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Σάλμα Χάγιεκ για τον Χάρβει Γουάινστιν

Η Σάλμα Χάγιεκ εμφανίστηκε στο SuperSoul Conversations της Όπρα Γουίνφρει και μίλησε για τις απειλές που δέχθηκε από τον Χάρβει Γουάινστιν κατά την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας Frida το 2002.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τις πιέσεις που δέχθηκε από τον παραγωγό για να γυρίσει μία γυμνή σκηνή σεξ με τη συμπρωταγωνίστρια της και τα λόγια του στη σκηνοθέτη της ταινίας Τζούλι Τέιμορ ότι «θα της σπάσει τα πόδια» σε περίπτωση που δε δεχόταν να γυρίσει τη σκηνή.

Η Χάγιεκ υποστηρίζει ότι ο Γουάινστιν απείλησε να τη σκοτώσει και ότι συνεχώς προσπαθούσε να τη ρίξει στο κρεβάτι. Οι New York Times την προσέγγισαν με σκοπό να πει την ιστορία της όμως όπως λέει και η ίδια «οι Times επικοινώνησαν μαζί μου αλλά επειδή υπήρχε αυτός ο πανικός εκείνη την περίοδο άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να μην το κάνω, ένιωσα ντροπή που δείλιασα. Υποστήριζα τις γυναίκες που είχαν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση για δύο δεκαετίες αλλά μετά εγώ ήμουν η δειλή». Η Μεξικανή ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι «όταν είδαν το φως της δημοσιότητας όλες αυτές οι ιστορίες για τον Χάρβει ένιωσα ντροπή που δεν είχα πει τίποτα. Στη συνέχεια όμως ένιωσα ότι ο δικός μου πόνος ήταν πολύ μικρός μπροστά σε αυτόν των άλλων γυναικών».

POPAGANDA