Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Sia θα τραγουδήσει για το δικαίωμα στην αποβολή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πάρει μέρος στην συναυλία του Κλίβλαντ που είναι μέρος μιας σειράς 30 δωρεάν εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα από τον συνασπισμό “All Access“, έναν οργανισμό που προωθεί και ευαισθητοποιεί για τα δικαιώματα στην αποβολή. Η Sia θα είναι στην σκηνή στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Γόλστεϊν Κέντρο του Οχάιο, με την Τζέσσικα Γουίλιαμς, την πρώην ανταποκρίτρια του Daily Show και την Λέσλι Τζόουνς από το Saturday Night Live.

“Η All Access είναι μια ομάδα που δεν αποκλείει κανέναν και είμαι περήφανη που είμαι μέρος του. Πρέπει όλοι να σταθούμε μαζί και να πάρουμε μέρος στην δημιουργία ενός μέλλοντος που ευελπιστούμε να δούμε. Υπάρχει τόση πολλή υποστήριξη εκεί έξω για μία δίκαιη κοινωνία που τους περιλαμβάνει όλους, που είναι ώρα να δείξουμε την συλλογική μας δύναμη” λέει η τραγουδίστρια.

“Η συναυλία της All Access δεν είναι απλά μια συναυλία. Είναι μία δυνατή, πολιτιστική εκδήλωση που ενώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικών και φυλετικών ταυτοτήτων για να διευρυνθεί η πρόσβαση στην αποβολή και να εορταστεί η συλλογική μας δύναμη”, γράφει η ομάδα στην ιστοσελίδα της.

Η All Access είναι μια συνεργασία μεταξύ πολλών οργανισμών, μεταξύ των οποίων η Ένωση για τα Ατομικά Δικαιώματα στην Αμερική (ACLU), η Planned Parenthood, Advocates For You, Center for Reproductive Rights, NARAL, URGE, Sister Song και άλλοι. 

Εκτός από την συναυλία στο Κλίβλαντ, η Sia θα ξεκινήσει την δική της περιοδεία “Nostalgic for the Present”, την πρώτη της περιπέτεια στη Βόρεια Αμερική εδώ και 5 χρόνια.

πηγή: Rolling Stone

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου