Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προτάσεις της Popaganda για την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Ο Νάσος Αθανασίου φιλοξενείται από το Μαύρο Πρόβατο στη Βιβλιοθήκη Βολανάκη

“Στις 18:00 ακριβώς θα ΄μαι πίσω, για να παίξουμε μαζί τρυφερά.Θα φοράω και εγώ παντελόνι, για να επανέλθω στη ζωή, ορμώντας μέσα στη νύχτα της, και θα προφτάσουμε τους δρόμους πριν προλάβουν να μας τρέξουν. Στην κοιμισμένη ησυχία μίλα μου φωναχτά. Στην ησυχία όχι.”Την Κυριακή 13/12 στις 6μμ στη Βιβλιοθήκη Βολανάκη ο ποιητής, Νάσος Αθανασίου, φιλοξενείται από το περιοδικό ποίησης, λογοτεχνίας και θεατρικών κειμένων Μαύρο Πρόβατο, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Δανείζει τη φωνή του για να  διαβαστούν τα ποιήματα του και συστήνεται σε όσους θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά! 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΟΛΟΝΑΚΗ

Στουρνάρα 11 


Jessica Quiñones & Πέτρος Μπούρας στο Gazarte

Η Αμερικανίδα φλαουτίστρια Jessica Quiñones, μια από τις διασημότερες ερμηνεύτριες tango παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συναντά τον πιανίστα Πέτρο Μπούρα για μία συναυλία στο Theater Stage του Gazarte. Το ντουέτο, μετά από σειρά εμφανίσεων στο εξωτερικό, θα παρουσιάσει στην χώρα μας μια παράσταση γεμάτη με τις δυνατές μελωδίες και το ταμπεραμέντο συνθετών όπως ο Piazzolla, ο Cosentino και άλλοι σπουδαίοι εκπρόσωποι του Nuevo tango. Μαζί τους θα έχουν μια dream team Ελλήνων μουσικών! Η Δήμητρα Τριανταφύλλου στο βιολί, η Μαρίνα Κολοβού στο τσέλο και η Σοφία Μουλακάκη στο μπαγιάν θα πλαισιώσουν με το δικό τους ταμπεραμέντο την απόλυτη συναυλία tango της χρονιάς. Special guest: Μάρθα Φριντζήλα! 

21:00| είσοδος: 8-20€

GAZARTE

Βουτάδων 32-34, Γκάζι 


Makarenia Party Bios στο Ρομάντσο

90s μουσικές, τηλεοπτικά σάουντρακ και καλτ στιγμές: Η ώρα για το 1ο Makarenia Party έφτασε! Το blog για την παλιά κουλή τηλεόραση που όλοι  αγαπήσαμε, μετά τη μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών σειρών στην Ιστορία της TV, έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Ρομάντσο για να παρουσιάσει την κορυφαία δεκάδα με μια μεγάλη γιορτή. Οι βάτες της Κατερίνας Σοφιανού, τα γυαλιά της Μαρκάτου, τα «άι σαρβάι» της Ασπασίας, οι ετόλ της Ντέν-Μαρ, οι κουραμπιέδες της Σωσώς, το Γιόκερ του Σάββα, όλα θα βρίσκονται εκεί και θα παίζουν στις οθόνες, μέχρι να αποκαλυφθεί, στις 23.00 ακριβώς, ποια σειρά κρύβεται στο νούμερο 1. Στα decks ο Gizmo των Trashformers, με μουσικές από τα αγαπημένα ’90s, μελωδίες που μάθαμε από τη μικρή οθόνη και ήχους που θα μας ταξιδέψουν στην πιο καλτ πλευρά των παιδικών μας χρόνων. Plus, ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλους αυτούς τους τύπους με τους οποίους ανταλλάσσετε like και comments καθημερινά, σε ένα party μη εγκεκριμένο από το ΕΣΡ. 

21:00| είσοδος ελεύθερη

BIOS Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA