Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Οι πιο επικίνδυνες χώρες για τους τουρίστες -σε έναν χάρτη

Μετά απόμια σειρά βομβαρδισμών τις τελευταίες 24 ώρες στην Ταϊλάνδη, το Υπουργείο Εξωτερικών της έχει συμβουλεύσει τους ανθρώπους σε τουριστικές περιοχές να δείξουν εξαιρετική προσοχή, να αποφύγουν δημόσια μέρη και να ακολουθούν τις συμβουλές των τοπικών Αρχών.

Τέσσερις βομβιστικές επιθέσεις έγιναν στην περιοχή Χούα Χιν, μία τουριστική πόλη νότια της Μπανκγόγκ, με δύο θύματα, ενώ δύο εκρήξεις συνέβησαν στη νότια Ταϊλάνδη, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, σύμφωνα με το BBC.

Οι τουριστικές περιοχές φαίνεται να έχουν γίνει στόχος των εκρήξεων. Η αστυνομία είπε ότι κρατούνται ύποπτοι και έχουν αποκλείσει την διεθνή τρομοκρατία. 

Ο Συνταγματάρχης Κρισάνα Παττανατσαρόεν είπε στους δημοσιογράφους: “Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι περιστατικά σαν και αυτό δεν συνδέονται απευθείας με την τρομοκρατία, στην πραγματικότητα είναι σαμποτάζ της περιοχής και προσπαθούμε να εξακριβώσουμε ποιοί είναι οι υπεύθυνοι πίσω από τα γεγονότα. Δεν υπάρχουν συγκρούσεις στην χώρα που μπορούν να οδηγήσουν κάποιους να γίνουν τρομοκράτες στην χώρα. Για αυτόν τον λόγο μπορούμε να πούμε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικές επιθέσεις”.

Ορίστε οι συμβουλές του Υπουργείου για τις χώρες του κόσμου: 

Πηγή: Independent

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου