Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι νικητές των ΕΒΓΕ επιβραβεύονται και στα Art Directors Club of Europe Award!

H Art Directors Club of Europe (ADCE) αναγνωρισµένη διεθνώς σαν ένας έγκυρος θεσµός στο χώρο του επαγγελµατικού σχεδιασµού και της διαφήµισης, από το 1990 που δηµιουργήθηκε προωθεί την ευρωπαϊκή δηµιουργικότητα µέσω ετήσιων βραβείων, εκδηλώσεων, προγραµµάτων και δηµοσιεύσεων.

Για πρώτη φορά φέτος, ελληνικά γραφεία είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στα ADC Europe Awards. Το γραφείο Beetroot Design group έχοντας ήδη βραβευθεί στο θεσµό των βραβείων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) και αποκτώντας το Μέγα ΕΒΓΕ για το 2016, εξασφάλισε τη συµµετοχή του στο διαγωνισµό αυτό που γίνεται µεταξύ διακεκριµένων δηµιουργικών γραφείων από όλη την Ευρώπη.

 Στην 25η απονοµή βραβείων ADC Europe Awards 2016, που πραγµατοποιήθηκε στην πόλη της Βαρκελώνης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, το γραφείο Beetroot Design group, απέσπασε ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο, µεταξύ 702 ευρωπαϊκών συµµετοχών από 23 χώρες. Συγκεκριµένα οι διακρίσεις αφορούν στη κατηγορία Design & Craft illustration and Photography (χρυσό βραβείο) µε το Yiayia and friends, µια συνεργασία µε την εταιρία Ergon Food και στη κατηγορία Design & Craft Motion Graphics (αργυρό βραβείο) µε το έργο humane type για τη Στέγη του Ιδρύµατος Ωνάση.

Humane Type from Beetroot Design Group on Vimeo.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA