Categories: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι νέες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική και Αναίμακτη Χειρουργική, σε συνέδριο στην Αθήνα

Οι νέες, συνδυασμένες, επαναστατικές τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική και Αναίμακτη Χειρουργική, θα παρουσιασθούν στo 2nd Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference and Workshops, που διοργανώνεται από την Εταιρία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής στην Ελλάδα (SAMNAS), στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, στις 17 και 18 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΦ. Βασικοί υποστηρικτές του είναι το πανεπιστήμιο του Camerino της Ιταλίας, η Ευρωπαϊκή Ιατρική Κοινότητα (ΕΜΑ), η Hellenic Academy of Thermal Medicine, η Swiss Academy of Cosmetic Dermatology and Aesthetic Medicine, η International Association of Aesthetic Gynecology and Sexual Wellbeing και η Peelings International Society.

Το συνέδριο θα αποτελέσει πόλο έλξης για ιατρούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 70 έγκριτοι ομιλητές, από 20 χώρες, θα παρουσιάσουν τις νέες πρωτοπόρες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική, αλλά και θα τις εφαρμόσουν πρακτικά στα 18 Wοrkshops που θα πραγματοποιηθούν.

Όλα τα tips and tricks της Αισθητικής Ιατρικής και οι νεότερες τεχνικές σε Αυτόλογα Νήματα με βελόνες βελονισμού, αναίμακτη βλεφαροπλαστική με εξάχνωση, mesotherapy, fillers, peelings, microbotox, stem cells, PRP, αισθητική γυναικολογία, αισθητική ουρολογία, αισθητική φλεβολογία, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, κά. θα παρουσιασθούν στο συνέδριο.

To 2nd Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference and Workshops στοχεύει να εδραιωθεί και να συμπεριληφθεί στην γκάμα των δημοφιλέστερων συνεδρίων παγκοσμίως, αλλά και να γίνει η Ελλάδα σημείο συνάντησης, όλο και περισσοτέρων επιστημόνων διεθνούς προβολής.

Κατερίνα Ουστάλι