Categories: ΚΛΠ

Η Νατάσα Πανάγου τραγουδά για τον φόβο του να μεγαλώνεις σε μια εποχή σαν κι αυτή

Μεγάλωσε στη Θήβα και έχει ασχοληθεί από μικρή με τη μουσική και το πιάνο αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου έχει δουλέψει σε φεστιβάλ και σε πολιτιστικούς χώρους. Η Νατάσα Πανάγου είναι μία νέα τραγουδοποιός στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μέσα από τη μουσική της διηγείται όλα όσα αισθάνεται και αντιμετωπίζει στην καθημερινή ζωή. 

Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν χρόνο, με τίτλο “Hard working girl” και με τους στίχους του αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα κατά την ενηλικίωση με τις συνεχείς εργασιακές μεταβολές και τις προσπάθειές της να ανακαλύψει τον εαυτό της. Ακολούθησε το “The Piano” το καλοκαίρι και τώρα παρουσιάζει το τρίτο single της σε συνεργασία με τον Dj Cron (Άγγελο Τρανίδη), ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του τραγουδιού. 

Στο “Fear of Growing Up” η Νατάσα μιλάει για τον φόβο του να μεγαλώνεις, έχοντας σαν έμπνευση τους στίχους του Καβάφη: «Τό γήρασμα τοῦ σώματος καί τῆς μορφῆς μου εἶναι πληγή ἀπό φρικτό μαχαῖρι». Περνώντας σε electro pop ήχους γράφει για την ανάγκη να αισθανθεί και να θυμηθεί τον αυθορμητισμό της παιδικής ηλικίας. Οι μουσικές επιρροές της Νατάσας Πανάγου προέρχονται κυρίως από την ποπ, έχει όμως στοιχεία και από άλλες μουσικές κουλτούρες: από τη ροκ μέχρι και την κλασική. Άλλωστε, το μουσικό της υπόβαθρο είναι κλασικό, καθώς έχει κάνει πολυετείς σπουδές πιάνου και μονωδίας. Οι μουσικές της ανησυχίες και η αγάπη για την ποπ την οδήγησαν σε πειραματισμούς με διάφορα είδη.  

Ακολουθήστε τη Νατάσα Πανάγου στο Facebook και στο Instagram

POPAGANDA