Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μαράια Κάρεϋ αποκαλύπτει πως πάσχει από διπολική διαταραχή

Μετά από τρεις δεκαετίες καριέρας και έκθεσης στα φώτα της δημοσιότητας, η Μαράια Κάρεϋ αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως πάσχει από διπολική διαταραχή. Διαγνώστηκε το 2001 και πλέον παίρνει φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσει.

Αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που μια σταρ τέτοιου βεληνεκούς ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει κάτι τόσο προσωπικό. «Δεν ήθελα να κουβαλάω ένα τέτοιο στίγμα. Δεν ήθελα να χαρακτηριστώ από μια τέτοια πάθηση και φοβόμουν πολύ ότι θα βάλει ένα τέλος στην καριέρα μου. Βρισκόμουν σε άρνηση και ζούσα συνεχώς με τον φόβο ότι κάποιος θα το αποκαλύψει». 

Η Κάρεϋ έγινε γνωστή στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως πιο επιτυχημένη γυναίκα τραγουδίστρια από το περιοδικό Bilboard. Με την νέα χιλιετία όμως, αν και συνέχισε να κάνει επιτυχίες, τα φώτα πιο πολύ τραβούσαν οι σχέσεις της και οι περίεργες εμφανίσεις που έκανε σε διάφορα σόου, με πολλούς να λένε ότι δεν μπορεί πια να τραγουδήσει. 

«Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου δεν θα υπάρχει πια το στίγμα και οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να περνάνε κάτι τέτοιο μόνοι τους. Αρνούμαι να χαρακτηριστώ από αυτό και δεν θα το αφήσω να με ελέγξει», κατέληξε στην συνέντευξή της.

Πηγή 

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι