Categories: ΚΛΠ

Η Κωτσόβολος βλέπει το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρέα με όλους εσάς!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου οδεύει προς την κορύφωσή του και η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει τέσσερις ποδοσφαιρικές βραδιές για τους τρεις πιο σημαντικούς αγώνες της διοργάνωσης στις 10/7, 11/7 και 15/7, τόσο για την Αθήνα όσο και για τη Θεσσαλονίκη.

Για τους φίλους του Παγκόσμιου που βρίσκονται στην Αθήνα, η Κωτσόβολος μαζί με το SFERA 102.2 έχουν ετοιμάσει μία μουντιαλική εμπειρία για τους δύο ημιτελικούς, αλλά και το μεγάλο τελικό πάνω στην παραλία! Το κλειδί για να απολαύσουν τους αγώνες αυτούς είναι οι γιγαντοοθόνες υψηλής ευκρίνειας, ένα KOTSOVOLOS Play room για να διασκεδάσουν, παίζοντας PlayStation®4 και FIFA18, και μεγάλες εκπλήξεις. Στην παρέα θα βρίσκονται ο Νίκος Συρίγος που θα σχολιάζει τους αγώνες και ο Πέτρος Καρράς που θα επιμελείται τη μουσική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω του SFERA 102.2, στέλνοντας SMS στο 54301 και γράφοντας:

  • SFERA κενό «MUNDIAL ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και το ονοματεπώνυμο για μία διπλή πρόσκληση για τον 1ο ημιτελικό στις 10/07 – 21.00 στην πλατεία Συντάγματος.
  • SFERA κενό «MUNDIAL ΧΑΛΑΝΔΡΙ» και το ονοματεπώνυμο για μία διπλή για το 2ο ημιτελικό στις 11/07 – 21.00 στην πλατεία Χαλανδρίου.
  • SFERA κενό «MUNDIAL ΑΚΑΝΘΟΥΣ» και το ονοματεπώνυμο για μία διπλή για το μεγάλο τελικό στις 15/07 – 18.00 στο Ακάνθους Beach Bar.

(Η χρέωση είναι 0,31€ (με ΦΠΑ) πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, βάσει λογαριασμού).

Παράλληλα, μία τηλεόραση SONY 55’ θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσους έχουν στείλει sms και έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να παρευρεθούν στους αγώνες, ανεξάρτητα αν στάθηκαν τυχεροί να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

Στη Θεσσαλονίκη, ο τελικός θα «δοθεί» στην παραλία, στο SHARK Bar | Restaurant και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ειδικής πλατφόρμας που φιλοξενούν ο ZOO 90.8 (http://metromme.gr/kotsovolos-telikos-zooradio/) & o Metropolis 95.5 (http://metromme.gr/kotsovolos-telikos-metropolis/).

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς σε κάθε μία από τις τέσσερις βραδιές θα πραγματοποιείται διαγωνισμός που θα κληρώνει από ένα PlayStation®4! Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή της νικήτριας ομάδας του κάθε αγώνα από τους παρευρισκόμενους. Σε κάθε μία από τις εκδηλώσεις θα υπάρχουν σνακ και εδέσματα που αρμόζουν σε τέτοιες αναμετρήσεις και το παιχνίδι ξεκινά!

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr, ενώ απασχολεί πάνω από 2.300 εργαζόμενους. Eξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη omni-channel μοντέλου, μέσω των καναλιών πώλησης καταστημάτων Franchise, αλλά και πώλησης επαγγελματικών λύσεων (B2B).

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 9 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά αεροδρόμια και στο Δουβλίνο και το Όσλο. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA