Categories: ΚΛΠ

Η κινητή μονάδα ανακύκλωσης «Μπες στον Κύκλο» Roadshow σού χαρίζει προνόμια εκπτώσεων

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, με αφορμή τη νέα καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, σε προσκαλεί να γίνεις μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανακυκλώσεις εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια σου στο σούπερ μάρκετ και σου προσφέρει ξεχωριστά προνόμια.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του ευαισθησίας, το Κορπή σε καλεί να συμμετάσχεις στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow σε συνεργασία με τη διεθνή ΜΚΟ Keep Sea Blue και την πρωτοβουλία ZERO HERO, να ανακυκλώσεις πλαστικά μπουκάλια, να τους δώσεις μια νέα ζωή συμβάλλοντας στη ροή της κυκλικής οικονομίας.

Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow είναι μια κινητή μονάδα ανακύκλωσης που δημιούργησε το Κορπή®  για να «ταξιδέψει», τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, σε 5 μεγάλα σούπερ μάρκετ της Αττικής και να παραμείνει σε καθένα από αυτά για μία εβδομάδα. Το Roadshow ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου 2021 στο ΑΒ Βασιλόπουλος Εθνικής (20ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας) και θα συνεχίσει τις προσεχείς εβδομάδες στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ΙΖΟΛΑ στην Καλλιθέα (Ευριπίδου 69, Καλλιθέα), ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού (Λεωφ. Βουλιαγμένης 43-45, Ελληνικό), Σκλαβενίτης στην Χαλκηδόνα (Αχαρνών 467, Νέα Χαλκηδόνα) και ΑΒ Βασιλόπουλος Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 39, Βριλήσσια). Το Κορπή® σού δίνει την ευκαιρία να ανακυκλώσεις εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού και να μάθεις πληροφορίες για τη σωστή ανακύκλωση κερδίζοντας προνόμια εκπτώσεων για τις αγορές αγαπημένων σου προϊόντων.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Επισκέπτεσαι το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή®, έχοντας μαζί σου πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού.
  • Ρίχνεις τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης.
  • Σκανάρεις το QR code που βρίσκεται πάνω στη μονάδα ανακύκλωσης.
  • Κάνεις εγγραφή στο nestlenoiazomai.gr και λαμβάνεις προωθητικό κωδικό με εκπτώσεις σε προϊόντα Nestlé.
  • Με τον ίδιο κωδικό μπορείς να κερδίσεις επιπλέον προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στην εφαρμογή της Cyclefi, η οποία προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της επανάχρησης.

H ομάδα του “ZERO HERO The Initiative” συλλέγει το πλαστικό από κάθε σταθμό του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, το καταγράφει και μέσω της τεχνολογίας Blockchain, παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή. Το ταξίδι του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, θα συνεχιστεί τον Ιούλιο και σε άλλες περιοχές της Αττικής, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες για ανακύκλωση.

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη και #MpesStonKyklo. Μάθε περισσότερα για το Κορπή®, εδώ.
POPAGANDA