Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Οι γυναίκες έχουν πιο εύκολα οργασμό με μια άλλη γυναίκα παρά με έναν άνδρα, σύμφωνα με νέα έρευνα

Έρευνα σε 2.300 γυναίκες, ηλικίας 18-65 χρονών σε όλο τον κόσμο, έδειξε ότι όσες γυναίκες είχαν σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, έχουν έως και 55 οργασμούς κάθε μήνα. Από την άλλη, όσες γυναίκες είχαν σχέση με άτομο του αντίθετου φύλου, είχαν οργασμό μόλις εφτά φορές τον μήνα. 

Παρόλα αυτά όμως, η έρευνα έδειξε επίσης ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 16 φορές τον μήνα, ενώ τα ομόφυλα ζευγάρια γυναικών κάνουν σεξ κατά μέσο όρο δέκα φορές τον μήνα. 

Οι ειδικοί έδωσαν μερικές απαντήσεις που ίσως βοηθήσουν τους άνδρες να καταλάβουν τι κάνουν λάθος. Σε συνέντευξή της η Δρ. Κρίστεν Γιοζκόφσκι, δήλωσε πως, «Το σεξ ανάμεσα σε δυο γυναίκες έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Όταν το σεξ δεν είναι μονότονο αλλά αλλάζει διαρκώς, τότε οι γυναίκες έχουν ευκολότερα οργασμό». 

Άρα, όταν δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στα προκαταρκτικά και τα ζευγάρια δεν προχωράνε κατευθείαν στην διείσδυση, τότε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες μια γυναίκα να έχει οργασμό. 

Μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου Τσάπμαν και του Ινστιτούτου Κίνσεϋ έδειξε πως μόνο το 33% των στρέιτ γυναικών, έχει οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ. Στους στρέιτ άνδρες όμως, το ποσοστό αυτό φτάνει ιλιγγιώδες 75%. 

Η έρευνα κατέληξε ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έχουν οργασμό το 86% των φορών που κάνουν σεξ, ενώ οι στρέιτ γυναίκες το 66%. Τα αποτελέσματα αυτά δεν έχουν σκοπό να πουν ότι οι λεσβίες έχουν σούπερ-δυνάμεις ούτε και να επικρίνουν τους άνδρες και τις επιδόσεις τους, αλλά να τους ενθαρρύνουν λίγο ώστε να ασχολούνται λίγο πιο πολύ με τις ανάγκες τις συντρόφου τους.

Πηγή

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι