Categories: SOCIAL MEDIA

Η Gigi Hadid επιτίθεται σε you tuber που έβρισε τον σύντροφό της Zayn Malik

Η Gigi Hadid δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω όταν πρόκειται για το αγόρι της.

Το πρωί της Κυριακής «έπεσε να φάει» τον σταρ του YouTube, Jake Paul, ο οποίος επιτέθηκε στον Zayn Malik μέσω Twitter.

 Ο 23χρονος Paul απευθύνθηκε με επιθετικό τόνο στο πρώην μέλος των One Direction με μία σειρά από tweets που ύστερα διέγραψε:

«Σχεδόν χρειάστηκε να χειροκροτήσω τον Zane από τους One Direction επειδή είναι ένας μικρός τύπος και έχει ύφος και βασικά μου είπε να πάω να γ… χωρίς να υπάρχει λόγος ενώ εγώ ήμουν καλός μαζί του. Zane (το ξέρω ότι) το δαιβάζεις αυτό… σταμάτα να είσαι θυμωμένος επειδή γύρισες μόνος σου στο κ…δωμάτιο ξενοδοχείου σου χαχαχα» […] «Αδερφέ, κυριολεκτικά ξεκίνησε να ουρλιάζει και να φρικάρει “θες να με δοκιμάσεις φίλε;” lol, αισθάνομαι άσχημα για εκείνους που έγιναν σταρ ως παιδιά.»

 Μέσα σε δύο ώρες, η Gigi έδωσε την απάντησή της στον Paul, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «άσχετο».
«Lol επειδή δε θέλει να αράξει μαζί με σένα και τους ντροπιαστικούς σου groupies από το Youtube…; Μόνος στο σπίτι με τους καλύτερους φίλους σαν ένας σεβαστός βασιλιάς γιατί έχει εμένα γλυκέ μου. Χωρίς να τον ενοχλεί ο άσχετος άσχημος κ…ς σου. Πήγαινε για ύπνο…»

Από ό,τι φαίνεται, το ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία με τον Youtuber στο Λας Βέγκας, όπου βρέθηκαν όλοι τους εκεί για τον ίδιο λόγο: Για τον αγώνα μποξ μεταξύ του Βρετανού επαγγελματία μποξέρ Tyson Fury και του Αμερικανού συναδέλφου του Deontay Wilder.

ΠΗΓΗ

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης