Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η φθινοπωρινή καλοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 23/11

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα Ηπειρωτικά και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια του νομού τις  πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 και στα ανατολικά 4  με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20  βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Στη Θράκη και την υπόλοιπη Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, όπου θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα Ηπειρωτικά και κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα και στη Θεσσαλία ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 και στα ανατολικά και νότια 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου