Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Έιμι Σούμερ, Ρεγγίνα Χολ και Γουάντα Σάικς παρουσιάστριες των Όσκαρ – Αναμένονται νέες ανακοινώσεις

Οι ηθοποιοί Έιμι Σούμερ, Ρεγγίνα Χολ και Γουάντα Σάικς θα παρουσιάσουν ττη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ καθώς οι παραγωγοί επιχειρούν να προσελκύσουν νέους τηλεθεατές μετά το ιστορικό χαμηλό του 2021 στα ποσοστά τηλεθέασης, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα. 

Οι ηθοποιοί οριστικοποιούν τις λεπτομέρειες και, σύμφωνα με το Variety, αναμένεται ανακοίνωση σήμερα από το ABC. 

Η απονομή των φετινών Όσκαρ θα γίνει την Κυριακή 27 Μαρτίου και θα είναι η πρώτη από το 2018 που θα έχει παρουσιαστή. Υπενθυμίζεται πως ο Τζίμι Κίμελ ήταν ο τελευταίος παρουσιαστής, πριν από τέσσερα χρόνια.

Φέτος, μάλιστα, οι διοργανωτές επιστρέφουν από τις διαδικτυακές απονομές και την περυσινή που πραγματοποιήθηκε σε έναν ιστορικό σταθμό τρένου στο Λος Άντζελες, παρουσία λίγων εκλεκτών υποψηφίων και προσκεκλημένων, στο παραδοσιακό΄«σπίτι» των Όσκαρ, το Dolby Theatre του Χόλιγουντ. 

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος το κοινό έχει δικαίωμα ψήφου μέσω Twitter, με τους χρήστες να μπορούν να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2021, ανεξαρτήτως αν αυτές είναι υποψήφιες ή όχι, χρησιμοποιώντας το hashtag #OscarsFanFavorite.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA