Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Έβαν-Ρέιτσελ Γουντ μεταμορφώνεται σε Μαντόνα

Τον γύρο του κόσμου (και των social media) κάνουν φωτογραφίες της αμερικανίδας ηθοποιού Έβαν-Ρέιτσελ Γουντ από τα γυρίσματα της ταινίας Weird: The Al Yankovic Story, όπου υποδύεται την ιέρεια της ποπ Μαντόνα. 

H ταινία αφηγείται το βίο και την πολιτεία του Weird Al Yankovic, ενός δημοφιλέστατου κωμικού καλλιτέχνη και μουσικού στις ΗΠΑ που έγινε διάσημος για τις παρωδίες γνωστών μουσικών επιτυχιών, έχει κερδίσει 5 βραβεία Γκράμι, ενώ έχει υπογράψει και το πρώτο κωμικό άλμπουμ που έφτασε στην κορυφή του Billboard.

Μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του “Παράξενου Αλ” ήταν το Like a Surgeon που αποτελούσε παρωδία του Like a Virgin της Μαντόνα. Αυτή είναι και η μοναδική γνωστή σχέση του Αμερικανού με τη Βρετανίδα σταρ, οπότε το ερώτημα είναι τι ακριβώς κάνει η Μαντόνα σε μια βιογραφία για τον Weird Al Yankovic. Η απάντηση βρίσκεται στους συντελεστές της ταινίας: το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Weird Al Yankovic, οπότε σίγουρα αυτό που θα δούμε δεν θα είναι μια ορθόδοξη, συνηθισμένη βιογραφία. Όσο για τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, τον άνθρωπο που τον υποδύεται στην οθόνη; Ο δημοφιλής κωμικός δήλωσε σκωπτικά ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα θυμούνται οι επόμενες γενιές των Ράντκλιφ.

Πάντως η μεταμόρφωση της Αμερικανίδας ηθοποιού στη Μαντόνα των ’80s είναι άκρως επιτυχημένη. Θυμίζουμε ότι η Έβαν-Ρέιτσελ Γουντ είναι πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ, επειδή σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ Phoenix Rising, το οποίο περιγράφει την κακοποιητική, σύμφωνα με την ίδια, σχέση της με τον Μέριλιν Μάνσον.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA
Tags: Madonna