Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Grimes και Έλον Μασκ έχουν τελικά και δεύτερο παιδί

Η Grimes και ο Έλον Μασκ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, κάτι που αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη στο Vanity Fair, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. 

Το ζευγάρι, που είχε χωρίσει και είναι ξανά μαζί αλλά ζει χωριστά, είχε ήδη αποκτήσει τον X Æ A-12, τον γιο τους που είναι 22 μηνών. Όμως, τον Δεκέμβριο του 2021 η οικογένεια μεγάλωσε, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 33χρονη υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο Ντέβιν Γκόρντον στο σπίτι της, για τη συνέντευξη. Κάποια στιγμή, εκείνος άκουσε ένα βρέφος να κλαίει, από το πάνω πάτωμα. Όταν έπειτα από λίγο ακούστηκαν ξανά κλάματα- και αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για δύο παιδιά- ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Grimes και εκείνη τελικά του αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει και μια κόρη με τον Έλον Μασκ. 

EPA/BRITTA PEDERSEN / POOL

Και αυτή τη φορά το ζευγάρι πρωτοτύπησε με το όνομα, όπως είχε κάνει και με το πρώτο του παιδί. Μετά τον πρωτότοκο X Æ A-12, το πλήρες όνομα της κόρης τους είναι Exa Dark Sideræl Musk, αλλά τη φωνάζουν «Y», σύμφωνα με την Grimes. 

Επίσης, η τραγουδίστρια και ο ιδρυτής της Tesla- που χώρισαν πέρυσι έπειτα από σχέση τριών χρόνων- είναι ξανά μαζί, δήλωσε η Grimes.  

«Δεν υπάρχει λέξη για αυτό. Πιθανότατα θα αναφερόμουν σε εκείνον ως “ο σύντροφός μου”, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί. Ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια. Είμαστε καλύτεροι φίλοι. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο διαρκώς… Απλά, έχουμε τα δικά μας πράγματα να συμβαίνουν και δεν περιμένω από τους άλλους να το καταλάβουν», περιέγραψε. 

Δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένοι μαζί. «Αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι. Απλά έχουμε ανάγκη να είμαστε ελεύθεροι», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. «Πάντα θέλαμε τουλάχιστον 3 ή 4», δήλωσε η Grimes.  

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA