ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας φέρεται να βάζει φωτιά στα Σπάτα

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη το απόγευμα της Τρίτης, η οποία πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές.

Το οπτικό υλικό που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, είναι από τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Χριστούπολη Σπάτων, που βρίσκεται δίπλα στο Πανόραμα Παλλήνης και ενώ στη γύρω περιοχή οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τα πύρινα μέτωπα.

Σε εν λόγω βίντεο εμφανίζεται ένας μαυροφορεμένος άνδρας να περνάει το δρόμο βιαστικά και έπειτα να σκύβει στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο άνδρας διακρίνεται να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο και αμέσως μετά φεύγει τρέχοντας από το σημείο. Λίγο μετά, ξεσπά φωτιά στο σημείο, ενώ ο μαυροφορεμένος άνδρας δεν έχει αντιληφθεί ότι παρακολουθείται από περίοικους.

Τι αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες» ανέφερε κάτοικος της περιοχής. «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA