ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμοί 12χρονης: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά την άμεση απομάκρυνση από το «Αττικόν» του πρώην διαιτητή

Την άμεση απομάκρυνση του πρώην διαιτητή και νυν εργαζομένου στο νοσοκομείο Αττικόν, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, ζητά με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο πρώην διαιτητής που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό εργάζεται στο νοσοκομείο Αττικόν. Φυσικά δεν έχει θέση ανάμεσά σας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης από το Κολωνό. Ήδη κλήθηκε για κατάθεση από τον Εισαγγελέα.

Παράλληλα, το δρόμο για τη φυλακή πήραν σήμερα, Τρίτη (21/2) δύο ακόμη κατηγορούμενοι. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους.

Οι συγκεκριμένοι, όπως και τέσσερις ακόμη, έλαβαν κλήσεις από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να απολογηθούν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του.

Μεταξύ των έξι είναι και ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι με τους σημερινούς προφυλακισθέντες έχουν πάρει το δρόμο προς τη φυλακή συνολικά 18 άτομα για την υπόθεση, ανάμεσα στα οποία είναι και η μητέρα της ανήλικης.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο βασικός κατηγορούμενος της δυσώδους υπόθεσης, Ηλίας Μίχος, καλείται σε συμπληρωματική απολογία στις αρχές Μαρτίου.

Ο ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση, προκειμένου να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις μετά τις νέες διώξεις και προφυλακίσεις, οι οποίες προέκυψαν από τις συνολικά πέντε καταθέσεις της ανήλικης.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA