ΕΛΛΑΔΑ

Τριγμοί στους «Σπαρτιάτες»: Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και συγκεκριμένα τους Χάρη Κατσιβαρδά, Χάρη Δημητροκάλλη και Ιωάννη Κόντη.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, είχε καλέσει τον πρόεδρο του ακροδεξιού μορφώματος να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών».

«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις.

Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες που έκανε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του, οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Θα είδατε τις πρωτοφανείς εικόνες, να υπάρχει στην αίθουσα αρχηγός χωρίς βουλευτές. Έχω μπει ήδη στο ρεκόρ Γκίνες. Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου που είχα πάντως ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek μαφία ή και Δον Κορλεόνε, που λένε τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του κόμματος των Σπαρτιατών.

Ενδεικτικού του κλίματος, που επικρατεί στις τάξεις του κόμματος, μετά την πρόθεση των βουλευτών του κόμματος να στηρίξουν τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, στην υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων είναι η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την προ ημερήσιας διάταξη στη Βουλή, για τις καταστροφικές φωτιές, η οποία δείχνει τον Βασίλη Στίγκα να κάθεται μόνος του στα έδρανα της Βουλής.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA