ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται επίσημα η νέα ΚΟ των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανοικτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144) θα ανακοινωθεί επίσημα η δημουργία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των έντεκα βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Tην νέα αυτή Κ.Ο. θα αποτελούν οι βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιούρ, Φωτίου Θεανώ και Χαρίτσης Αλέξης.

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

Πρόεδρος ΚΟ: Αλέξης Χαρίτσης

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος

Γραμματέας ΚΟ: Πέτη Πέρκα.

Σημειώνεται πως το πρωί της Παρασκευής (1/12) ο επικεφαλής της νέας Κ.Ο., Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί το όνομα και το σύμβολο της νέας ομάδας στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης.

Αναφορικά με την παρουσία τους στις ευρωεκλογές ξεκαθάρισε πως θα είναι υποψήφιο το κόμμα που θα έχει ολοκληρωθεί ο σχηματισμός του μέχρι τότε υπογραμμίζοντας πως «ο στόχος είναι ακριβώς στις ευρωεκλογές να υπάρξει ένα σχήμα, μια λίστα, ένα ψηφοδέλτιο το οποίο ακριβώς θα αντανακλά το πολιτικό μας στίγμα, τη δουλειά την οποία θα έχουμε κάνει στο Κοινοβούλιο, αλλά βεβαίως και την ανάγκη να υπάρξει μια σοβαρή προσπάθεια στο αριστερό προοδευτικό σκέλος του πολιτικού φάσματος που αυτή τη στιγμή απουσιάζει. Να καλυφθεί δηλαδή ένα σημαντικό πολιτικό κενό και αντιπολιτευτικό, αλλά και ως προς την πρόταση την οποία πρέπει να ακούσει η ελληνική κοινωνία για το μέλλον της. Δεν μπορεί η μόνη πρόταση την οποία ακούει να είναι πρόταση του κυρίου Μητσοτάκη».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA