ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Με εντολή Κασσελάκη απολύθηκε ο Τεμπονέρας από επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟ

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν είναι πλέον επιστημονικός συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, η σύμβασή του έχει διακοπεί, με φόντο το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ξεκινάει σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα είχε τεθεί προ ημερών και συγκεκριμένα με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών (Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά, στην οποία παρέστη και ο κ. Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι ζήτησε την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Το τηλεφώνημα για την απόλυση φέρεται να έγινε από τον διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Σημειώνεται πως ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος και αποδέχτηκε την απόλυση.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA