ΕΛΛΑΔΑ

Στέλεχος της ΝΔ και ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ, οι «τυχαίοι επιβατες» σε ρεπορταζ για την επανεκκινηση των τρένων [ΒΙΝΤΕΟ]

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την επικοινωνιακή διαχείρηση του εγκλήματος των Τεμπών, επιστρατεύοντας ορισμένα «γνώριμα πρόσωπα» για να παραστήσουν τους τυχαίους επιβάτες, κατά την πρώτη ημέρα εκκίνησης των τρένων.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, εμφανίστηκαν ανάμεσα σε πολίτες που τους ζητήθηκε η γνώμη για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, το στέλεχος της ΝΔ, ο Λευτέρης Μωϋσιάδης, αλλά και ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ, Ζαχαριας Στουρναρας, να παριστάνουν τους τυχαιους επιβατες.

Την ίδια ώρα, σε διαφορεικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ , στον σταθμό Λαρίσης στον ΟΣΕ, εμφανίζεται ένας επιβάτης ο οποίος εκθείασε την κυβέρνηση για την επανεκκίνηση των τρένων με ασφάλεια.

«Θα πάρετε το τρένο;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον ίδιο να απαντάει: «Βεβαίως, βεβαίως. Πολύ ασφαλή τα τρένα. Τώρα πάω μέχρι Οινόη. Αλλά το παίρνω άνετα». Ούτε αυτός όμως ήταν κάποιος «τυχαίος» επιβάτης, αλλά ο Ζαχαρίας Στουρνάρας, διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται για τον Ζαχαρία Στουρνάρα, ότι πρόκειται για τον άνδρα που βρισκόταν δίπλα στον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος επιχειρούσε να πείσει ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση και λειτουργούσε, με τους εργαζόμενους να τον διαψεύδουν σε ζωντανή σύνδεση. Ήταν ο άνδρας που είχε ζητήσει από τον σταθμάρχη στη Λάρισα να μιλάει, κάνοντας του νόημα «τέλος». 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA