ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβατών

Νεκρός είναι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Ηρακλείου. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ο δεύτερος εποβάτης, ένας 26χρονος από την Ινδονησία

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για έναν άνδρα 68 ετών από τη Νότια Αφρική που πέθανε παρά τις προσπάθειες που έκαναν άνδρες του Λιμενικού και διασώστες του ΕΚΑΒ, πάνω στο σκάφος του λιμεναρχείου Ηρακλείου όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο 26χρονος από την Ινδονησία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το μικρό αεροσκάφος που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με προορισμό την Αίγυπτο, εξέπεμψε mayday στις 9.55 το πρωί.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, Γιώργο Πλιάκα, ήταν εταιρείας Ινδονησίας, είχε προέλθει από την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου και επόμενος σταθμός του θα ήταν η Ουργκάντα της Αιγύπτου.

Μαζί με το μονοκινητήριο που έπεσε απογειώθηκε ένα ακόμη ανάλογο αεροσκάφος, με το οποίο έκαναν μαζί το ταξίδι. Το δεύτερο επέστρεψε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA