ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο θέμα της παραίτησης της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνομιλώντας με πολίτες στην Θήβα λίγη ώρα πριν παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγείρει πολλά ερωτήματα η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων, στελεχών του Υπουργείου Εσωτερικών, για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για το πώς λειτουργεί η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση».

Με αφορμή τη στράτευσή του, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του. Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου».

Αναφέρθηκε στον νομό Βοιωτίας, «τον οποίο έχει αμελήσει η Πολιτεία, ιδίως τον αγροτικό της τομέα, αλλά και τα νοσοκομεία της», όπως είπε. Στη συνέχεια, υπενθύμισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 σεντς ανά κιλοβατώρα και για τη μη ρευστοποίηση της αγροτικής γης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής Γεωπονικής Σχολής.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Φτωχοποιείται ο Έλληνας γιατί αποδομείται το Δημόσιο. Το 40%, για παράδειγμα, των δαπανών για την υγεία πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα για να έχουμε απογευματινά χειρουργεία με τιμοκατάλογο, αντί να επενδύσουμε στη δημόσια υγεία». Υπογράμμισε, όμως, πως υπάρχει εναλλακτική λύση: «Χτίζουμε κάθε ημέρα σοβαρές προτάσεις, αρχίζοντας από τη φορολογία που πρέπει να είναι απλή, δίκαιη, σταθερή κι αποδοτική με προοδευτική κλίμακα. Να μειώσουμε τους φόρους και για μεγαλύτερα εισοδήματα από 60.000 ευρώ, γιατί θέλουμε ανοιχτές αγορές κι ευημερία σε όλη την κοινωνία για να πατάξουμε τα καρτέλ που ελέγχουν τη χώρα μας».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA