ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του «Σασμού» μετά τη μήνυση για βιασμό από νεαρή ηθοποιό

Με ανάρτησή του στο Facebook ο σκηνοθέτης του δημοφιλούς σίριαλ «Σασμός» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί μετά τη μήνυση που του υπέβαλε ηθοποιός για βιασμό.

Ο Κώστας Κωστόπουλος αν και αναφέρει ότι η καταγγελία «αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου», υποστηρίζει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς «Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ενώ ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να αντιπαρατεθεί «δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της».

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε ότι το 2010, έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Η ηθοποιός που έχει υποβάλει μήνυση, καταγγέλλει ότι ο σκηνοθέτης με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις την κάλεσε ένα βράδυ για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στην μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να την βίασε.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA