ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί σε λαγούμια: Ελεύθερος ο 45χρονος – Αρνείται να δώσει DNA

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου με κατηγορούμενο τον 45χρονο «πατριάρχη» της οικογένειας παλαιοχριστιανών, που ζούσε σε σπηλιά. Ο 45χρονος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή σε περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, για απείθεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο.

Μετά την απόφαση για αναβολή, ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε νέα δικάσιμος, για τις 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί τους από την ημέρα που συνελήφθη.

Σχετικά με το αν θα δώσει δείγμα γενετικού υλικού, είπε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι οι αρχές του και η πίστη του δεν του επιτρέπουν να κάνει αυτού του είδους τις εξετάσεις.

Δούλευε εξ αποστάσεως ως δημοτικός υπάλληλος στην καθαριότητα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, εργάζεται ως υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας-Αμαρύνθου από τον Νοέμβριο του 2020 και μάλιστα κάνει χρήση της τεχνολογίας, καθώς εργάζεται εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γούρνης: «Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά». Προηγουμένως δούλευε σε άλλο δήμο αλλά το 2020 πήρε μετάταξη για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 45χρονου που έφερε στη δημοσιότητα το Star, η μηνιαία αποζημίωση που λάμβανε ήταν 1.018 ευρώ και όταν τον αναζήτησε η νέα δημοτική αρχή, διαπίστωσε ότι εργάζεται με τηλεργασία!

«Στείλαμε ένα έγγραφο, το τοιχοκολλήσαμε στην εργασία του αφού πρώτα τον ψάχναμε τηλεφωνικά και δεν τον βρίσκαμε, και μετά τον καλέσαμε με δεύτερο έγγραφο σε απολογία», δήλωσε ο δήμαρχος Ερέτριας Νικόλαος Γουρνής.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA