ΕΛΛΑΔΑ

Π. Πέρκα: Φύγαμε γιατί ηττάται η Αριστερά μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν φύγαμε γιατί ηττηθήκαμε αλλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρηξε τις σχέσεις του με την Αριστερά. Είμαι περήφανη για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, που φεύγει κατά χιλιάδες από τη βάση γιατί δεν θέλουν να χάνουν την αξιοπρέπειά τους. Εμείς συνεχίζουμε το συναρπαστικό μας ταξίδι στην Ανανεωτική Ριζοσπαστική Αριστερά».

Αυτό δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Πέτη Πέρκα απαντώντας στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Παππά, ότι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ηττήθηκαν.

«Δεν φύγαμε γιατί ηττηθήκαμε. Φύγαμε γιατί ηττάται η Αριστερά μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε όχι εμείς. Εμείς, το συναρπαστικό ταξίδι στην Ανανεωτική Ριζοσπαστική Αριστερά, το συνεχίζουμε από ό,τι φαίνεται και από τις σημερινές εξελίξεις. Και αν θέλω κάτι να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά χιλιάδες φεύγουν από τη βάση, γιατί πραγματικά δεν θέλουν να χάνουν την αξιοπρέπειά τους σε ένα κόμμα για το οποίο δουλέψανε πολλές δεκαετίες, και δώσανε πολλά από τη ζωή τους και το οποίο πια φεύγει και διαρρηγνύει τις σχέσεις με την Αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πέρκα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν οι αποχωρούντες από τον ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα, η κ. Πέρκα επιβεβαίωσε ότι γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. «Είναι νωρίς, προφανώς θα σχηματίσουμε, θα δούμε, δεν έχω να δηλώσω κάτι για αυτό, είναι όλα σε εξέλιξη», ανέφερε η κ. Πέρκα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA