ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή – Να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ζήτησαν οι δικηγόροι της [ΒΙΝΤΕΟ]

Περίπου 1,5 ώρα διήρκησε η ακρόαση της Εύας Καϊλή στο Προδικαστικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες. Εξερχόμενος ο ελληνικής καταγωγής δικηγόρος της, Αντρέ Ριζόπουλος, δήλωσε ότι ζητήθηκε η κ. Καϊλή να αφεθεί ελεύθερη με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι, προσθέτοντας ότι η ίδια συνεργάζεται ενεργά στις έρευνες των δικαστικών Αρχών και απορρίπτει κάθε διαφθορά σε ό,τι την αφορά. Σύμφωνα με τον κ. Ριζόπουλο, η απόφαση θα ανακοινωθεί αργά εντός της ημέρας.

Από την πλευρά του, ο έτερος δικηγόρος της κ. Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε ότι η πελάτισσά του είναι αθώα.

Και οι δύο δικηγόροι δεν θέλησαν να δώσουν κάποιο στοιχείο από την ακρόαση διότι -όπως είπαν- τα στοιχεία είναι απόρρητα.

«Τα χρήματα ήταν του Παντσέρι»

«Τα χρήματα ήταν του Παντσέρι. Δεν ήταν δικά μου, ούτε του Φραντσέσκο αυτά τα χρήματα στη βαλίτσα» φέρεται να έχει δηλώσει στις Αρχές η Εύα Καϊλή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Il fatto Quotidiano».

Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε επίσης, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παντσέρι είχε φέρει μετρητά στο σπίτι όπου έμενε με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. «Πριν από τον κοροναϊό είχε αφήσει κάποια χρήματα και μετά ήρθε και τα πήρε. Εμπιστεύεται τον Φραντσέσκο περισσότερο από το διαμέρισμά του».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA