ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικου στην Κρήτη

Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί μία ακόμη δυσώδης υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανηλίκου στην χώρα μας. Αυτή την φορά στην Κρήτη, ένας 66χρονος άνδρας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά και να εξέδιδε επί 3 χρόνια ένα ανήλικο αγόρι.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 66χρονου, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive.gr, ένας 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου προσέγγιζε “πελάτες”.

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας, ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να “αλιεύσει” όσο το δυνατόν περισσότερους “πελάτες” και από άλλες ομάδες.

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με “πρωταγωνιστή” τον ανήλικο.

Οι οι γονείς του ανήλικου φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για το τι περνούσε το παιδί τους. Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA