ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση για την «έμμεση» παρακολούθησή του κατέθεσε ο Γιώργος Καμίνης

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Καμίνης γνωστοποίησε τη μήνυση που κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών σχετικά με την πιθανότητα «έμμεσης» παρακολούθησης του τηλεφώνου του, καθώς στενός του φίλος, με τον οποίο διατηρεί τακτική επικοινωνία, έχει κατονομαστεί σε δημοσιεύματα ως στόχος παρακολούθησης από την ΕΥΠ.

Ο ίδιος ο κ. Καμίνης αναφέρει ότι επικοινωνούσε συχνά με τον άνθρωπο αυτό κατά το διάστημα που ο δεύτερος φέρεται να παρακολουθείτο.

Επιπλέον, σημειώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η πράξη του φέρει και συμβολικό χαρακτήρα: να αναδείξει την προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει τη βαρύτητα της υπόθεσης και να αποτρέψει την αποκάλυψη της αλήθειας.

«Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή αντιθεσμική συμπεριφορά, όσοι νιώθουν πως πλήττονται προσωπικά από τις υποκλοπές έχουν χρέος να θυμίζουν και να υπενθυμίζουν στους κυβερνώντες πως δεν θα επιτρέψουν η υπόθεση αυτή να ξεχαστεί», καταλήγει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Καμίνη:

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA